Werkt bloggen goed voor de online vindbaarheid?

Met een blog speel je niet direct in op de online vindbaarheid. Het zorgt er wel voor dat jij meer tekst en dus meer informatie hebt die geïndexeerd kan worden in de zoekmachine. Bloggen kan aan de andere kant ook een negatief effect hebben op jouw website, Google houdt namelijk van goed gevulde blogs met voldoende tekst. Wil jij gaan starten met bloggen en een seo blog plaatsen, maar heb je niet voldoende tijd of ben je niet zo goed in het schrijven van blogs? Dan raden wij je ook aan dit niet te doen. Maar er is natuurlijk altijd een een plan B.

Bloggers inschakelen voor het schrijven van een Seo blog

Gelukkig zijn er voldoende bloggers die hun blog en tijd beschikbaar willen stellen voor bedrijven die graag een blog willen laten maken en plaatsen. Ons blognetwerk bestaat uit een groot aanbod van verschillende bloggers in verschillende branches. Wij gaan dan ook graag voor jou op zoek naar een passende blogger die voor jou een seo blog schrijft en plaatst op de eigen website. Hiermee verhoog jij je online vindbaarheid en hoef je zelf geen gebruik te maken van de eigen websiteruimte. 

Seo blog inzetten voor linkbuilding

Onze bloggers zijn goed in te zetten voor linkbuilding. Ben je op zoek naar waardevolle backlinks afkomstig van sterke websites? Onze bloggers zijn inzetbaar voor het schrijven en plaatsen van unieke seo blogs. De eerste stap is  contact opnemen met de specialisten van Beste Bloggers. Wij maken voor jou een selectie van bloggers die zich binnen jouw branche bevinden of gerelateerd zijn aan jouw onderneming. Na goedkeuring gaan de bloggers aan de slag met het schrijven van een sterke  seo blog en kan jij snel een prachtige blog met link naar jouw website verwachten.

Meer weten over het laten schrijven van een seo blog? Neem dan contact op met het blogplatform Beste Bloggers. 

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza
+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl