Werken als blogger via Beste Bloggers

Sponsored content bestaat uit eigen gecreëerde content die wordt betaald door een andere partij. Zo kan jij als blogger unieke advertorial content of sponsored content schrijven en plaatsen voor een adverteerder tegen een vergoeding.

De eerste stap is het vinden van een adverteerder waarvoor jij advertorial content kunt gaan schrijven. Hier komen wij van Beste Bloggers goed van pas! Als blognetwerk beschikken wij over een breed netwerk van bloggers maar ook adverteerders. Wij helpen beide bij het vinden van de juiste match. Zo vind jij als blogger een adverteerder waarvoor je mag schrijven, en vindt de adverteerder een blogger die unieke content schrijft en plaatst op een branche gerelateerde blog.

Unieke advertorial content maken

Met advertorial content of sponsored content wordt in dit geval bedoeld unieke content die in opdracht voor een externe partij wordt geschreven. Hoewel het blogartikel in opdracht wordt geschreven voor een adverteerder, moet dit niet duidelijk naar voren komen. Het doel is dus het schrijven van een blogartikel hoe je dit normaal gesproken ook zou doen, maar dan met een linkje naar de desbetreffende pagina van de adverteerder. Op deze manier kan de adverteerder de vindbaarheid verhogen en kan jij geld verdienen met wat je leuk vindt, het schrijven van blogs gerelateerd aan een bepaalde branche.

Als adverteerder op zoek naar contentcreators?

Ben jij als adverteerder op zoek naar bloggers die voor jouw advertorial content of sponsored content kunnen maken? Ook dan zit je goed bij Beste Bloggers! Laat ons weten welke wensen je hebt betreft de samenwerking. Wij gaan in ons blognetwerk op zoek naar de bloggers die het best bij jouw opdracht en bedrijf passen. Na goedkeuring krijgen de bloggers opdracht om de blog te schrijven en te plaatsen. Zo krijg jij snel en gemakkelijk advertorial content bij de beste bloggers!

Meld je een en begin met het schrijven van sponsored content

Wil jij nou als blogger ervaren hoe het is om sponsored content te schrijven? Meld je dan aan bij Beste Bloggers en wij gaan voor jou aan de slag met het vinden van de juiste samenwerkingen. Wie weet mag jij binnenkort al je eerste betaalde blog plaatsen! Vragen? Neem dan contact op met Beste Bloggers!

Starten met linkbuilding?

Vraag direct persoonlijk advies voor een effectieve linkbuilding campagne aan
Vrijblijvend en maatwerk advies of offerte >>

Klanten waar we trots op zijn

Cross Internet
Kerstpakketten Tip
Coach Circle
ZieZo vakanties
Koffie Thee Plaza
+31(0)87-784 2105
info@bestebloggers.nl